Rekla mužu da svoju majku smjesti u starački dom: Kad mi je 0vo napisao, došlo mi je da ga razbijem (Foto)
Breaking News

Rekla mužu da svoju majku smjesti u starački dom: Kad mi je 0vo napisao, došlo mi je da ga razbijem (Foto)

Rekla sam budućem mužu da smjesti svoju majku u starački dom. Kada mi je ovo napisao, došlo mi je da ga zl0. Jedna  žena se  nije slagala sa majkom budućeg muža. Htjela ju je poslati u starački dom. I to je rekla budućem mužu. Evo kako je tekao razgovor:

Njegov odgovor je pravi. Zaista je bez0brazno da  je tražila nešto ovakvo. Ne morate se slagati sa roditeljima partnera ili partnerke, ali nemate prava da tražite nešto ovakvo. To je zaista bez0brazno.

Razumijemo i da neko ostavi roditelja u staračkom domu jer nema druge opcije, ali je žal0sno da neko tako odbaci roditelja kad ostari.  Sulud0 je da je uopšte nešto ovakvo predložila. Šta mislite o ovome? Kako biste vi reagovali? Koliko god nekoga voljeli, roditelje ne smijete odbaciti.

Zamislite da vama neko to uradi u starosti,  ne biste se osjećali dobro, zar ne? Stvarno je pokazala svoje pravo lice ovim postupkom. Možda je i bolje tako. Tako je otkrio njeno pravo lice  i ono šta je u stanju da uradi. Zamislite kako bi tek bilo da su ušli u brak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *