Koja od njih je muškarac? Većina ne odgovori tačno, jedan detalj je ključan (Foto)
Breaking News

Koja od njih je muškarac? Većina ne odgovori tačno, jedan detalj je ključan (Foto)

Koja od njih je muškarac? Skoro niko ne odgovori tačno: U našim člancima smo donosili razne interesantne mozgalice, igrice. Tako je i ovaj put. Pogledajte ovu sliku i recite koja od njih je muškarac.  Možda vam na prvu izgleda da su sve žene, ali nije tako.

Jedna od njih je muškarac. Koja je to? Jedan detalj  je ključan i otkrit će vam to. Ova igrica vam može pomoći da testirate moć zapažanja. I šta kažete? Koji je vaš odgovor? Tačan odgovor je da je muškarac u sredini.

To možete zaključiti jer ima Adamovu jabučicu. Neki detalji utiču na to da djeluje kao žena, ali neke muške karakteristike se ne mogu baš tako sakriti. Da li ste pogodili?  Ako jeste, onda imate odličnu moć zapažanja.

Kao što smo već rekli, često smo u našim člancima donosili razne mozgalice i igrice. Nekada ste trebali da tražite razlike, greške ili jednostavno neke pojave ili predmete koji su se dobro sakrili na istoj. Iako se možda malo namučite u traženju odgovora, morate priznati da se uz to i zabavite, ali i malo se aktivirate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *