Vozač je transportirao jako neobičan teret, 0vo je ludo (Foto)
Breaking News

Vozač je transportirao jako neobičan teret, 0vo je ludo (Foto)

Vozač ovog automobila transportira jako neobičan teret, ovo je lud0: Neko je imao priliku da u prometu svjedoči ovom čudnom prizoru. Pogledajte o čemu je riječ:

Mislimo da ovo niste očekivali, zar ne?  Nemamo prilike vidjeti da neko ovako prevozi stoku. Ne znamo koliko su guske uživale u vožnji. Naravno, neko ko se tu našao je iskoristio priliku i slikao ono što je vidio.

Slika je objavljena na društvene mreže gdje je izazvala brojne reakcije i komentare. Viđali smo da ljudi prevoze na autima dosta toga.  Često bismo ostajali u čudu, ali mislimo da ovakvo nešto još nismo imali prilike da vidimo.

Ostaje i pitanje kako su one uspjele da ostanu mirne.  Jer znamo da guskama to baš i nije u prirodi. Očigledno ih je dobro smjestio, mislio je na sve.

Prvi pogled na ovu sliku može dati utisak da je riječ o nekoj sceni iz nekog filma, ili da je skrivena kamera u pitanju. Ipak o tome nije riječ. Vjerujemo da bi se mnogo čudnijih prizora nagledali kada bismo otišli u neke zemlje.  Mislimo da je Indija dobar primjer za to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *