Njegov frizer bi trebao razmisliti o promjeni karijere, 0vo je strašno (Foto)
Breaking News

Njegov frizer bi trebao razmisliti o promjeni karijere, 0vo je strašno (Foto)

Njegov frizer treba razmisliti o promjeni karijere, ovo je strašn0: Jedan srednjoškolac je otišao kod frizera sa željom da dobije neku kul frizuru. Dobio je nešto što nije bilo ni blizu toga. Ne znamo kako se prije nije reagovalo i kako je frizer uradio nešto takvo.

Jer  ne znamo da bi neko od mušterija želio baš ovakvu frizuru. Slika je objavljena na društvene mreže gdje je izazvala čuđenje, ali i smijeh.  Pogledajte o čemu se radi i zašto je većina prokomentarisala da bi frizer trebao da promijeni karijeru:

Da li ste očekivali nešto ovakvo? Ni mi.  Vjerovatno vam se nekada desilo da ne budete zadovoljni frizurom koju dobijete nakon odlaska u frizerski salon.  Ipak, vjerujemo da ništa nije bilo ovako strašn0. Kakva bi vaša reakcija bila i šta biste rekli frizeru koji bi bio odgovoran za nešto takvo?

Kao što smo već rekli, malo je tešk0 povjerovati da bi neko želio da ima baš ovakvu frizuru.  Opet, ne treba isključiti da danas mnogi rade mnoge lude stvari  radi privlačenja pažnje, ali i nekih drugih razloga. Možemo naći razne takve primjere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *