Bile su kod profesionalca, a transformacije su nestvarne: 0va slika je tek početak, čekajte da vidite broj #2 - pamet će vam stati (Foto)
Breaking News

Bile su kod profesionalca, a transformacije su nestvarne: 0va slika je tek početak, čekajte da vidite broj #2 – pamet će vam stati (Foto)

Konstantin Bogmolov je jedan od najznačajnijih dizajnera u Latviji. On već trideset godina pomaže ženama da nađu svoj stil. Nedavno je i otvorio svoju školu u kojoj svoje znanje prenosi drugima.

Svjedoci smo da je promjena frizure, šminke, stila, zaista velika i može napraviti veliku transformaciju. Imali smo prilike gledati razne transformacije u raznim emisijama.  Obično su se prijavljivale žene kojima je bila potrebna pomoć da pronađu pravi stil.

Većinom su to bile žene koje su se posvetile nekim drugim stvarima, a sebe zanemarile u svemu tome. Npr. bile su posvećene porodici, poslu i u svemu tome nisu našle vremena za sebe.

Kada im je pružena mala pomoć u  pronalasku pravog stila i pravih promjena, dogodila se prava transformacija. Transformacija koja nije uticala samo na njihov izgled, već i na njihovo samopouzdanje, te na to kako će se osjećati i kakav će utisak ostavljati na druge.

Ovdje vam donosimo  transformacije za koje je zaslužan Konstantin. Nećete vjerovati da je riječ o istim osobama, kada vidite stanje prije i nakon transformacije:

Šta kažete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *