Prije 13 godina mami postavila jedno pitanje, a onda zauvijek nestala: Sada isplivali novi detalji
Breaking News

Prije 13 godina mami postavila jedno pitanje, a onda zauvijek nestala: Sada isplivali novi detalji

Prije 13 godina je postavila mami bizarn0 pitanje, a onda zauvijek nestala… 3. maja 2007. godine u Portugalu je nestala mala djevojčica po imenu Medlin Meken. Čitav svijet se uključio u potragu za njom.

Rezultata nije bilo, a britanska policija je onda povukla inspektore sa slučaja.  Roditelji naravno nikada nisu digli ruke i nadaju se da je njihova kćerka živa. Sada su se pojavile nove informacije.

Naime, osumnjičeni za nestanak male Medi već je u zatvoru u Njemačkoj, i to od decembra. Optužen je za sil.ovanje 72-godišnje žene iz Amerike. Ta žena je sil.ovana u Praja de Luzu u Portugalu, mjestu gdje će godinu  i po kasnije nestati i Medi.

Osumnjičeni(prema njemačkim zakonima ne otkriva se javno identitet) je živio od 1995.godine do 2007. godine u  Praja de Luzu, imao je kombi i vjeruje se da je u kombiju odveo djevojčicu.  Nijemac je, ima 43 godine, a  za vrijeme zl0čina je imao 30 godina.

Da se podsjetimo, trogodišnja djevojčica je nestala tokom ljetovanja u portugalskom ljetovalištu.  Te noći kada je nestala, njeni roditelji su večerali u hotelskom restoranu, a Medi je spavala u sobi sa dvojicom rođaka. Njen lik je svima poznat jer se čitav svijet uključio u potragu.

Čak je njena slika bila i na ambalažama proizvoda. Njena majka kaže da je dan pred nestanak djevojčica postavila čudno pitanje. Pitala je majku: “Mama, zašto nisi došla sinoć kada sam plakala?”  Njena mama Kate sa tugom prisjeća pitanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *