Koja od njih nije mama? Jedan detalj otkriva, samo rijetki ga mogu uočiti (Foto)
Breaking News

Koja od njih nije mama? Jedan detalj otkriva, samo rijetki ga mogu uočiti (Foto)

Ko nije mama? Jedan detalj na slici otkriva odgovor, a skoro niko ga ne vidi? I nastavljamo sa mozgalicama.  Dobro pogledajte ovu sliku i probajte da odgonetnete koja od njih nije mama.  Većina ne zna dati pravi odgovor. Znate li vi koji je tačan odgovor?

Ovo je tačan odgovor: Naime, druge dvije žene imaju prsten na ruci, što znači da su udate i da je velika vjerovatnoća da su majke. Opet, ovaj odgovor iako je tačan je naišao na burne komentare.

Mnogi su se složili da je bespotrebno praviti takve poveznice i da ne znači da žena koja nije udata, a majka je manje vrijedi ili da žena koja nije udata ne treba biti majka.  Očigledno nisu razmišljali o takvim reakcijama.  Šta kažete na ovu mozgalicu?

Nadamo se da ste se aktivirali i zabavili uz to. Često smo u našim člancima donosili razne mozgalice i igrice. Nekada ste trebali da tražite razlike, greške ili jednostavno neke pojave ili predmete koji su se dobro sakrili na istoj. Iako se možda malo namučite u traženju odgovora, morate priznati da se uz to i zabavite.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *