10 najvećih promašaja na vjenčanjima: Htjeli su da sve bude savršeno, ali je nešto krenulo po zIu (Video)
Breaking News

10 najvećih promašaja na vjenčanjima: Htjeli su da sve bude savršeno, ali je nešto krenulo po zIu (Video)

Kamera uhvatila 10 najvećih promašaja na vjenčanjima. Htjeli su da sve bude savršeno, ali su se desile neke stvari… Mladenci žele da njihov dan prođe u najboljem redu.

Tako i pokušavaju da isplaniraju svaki detalj i žele da sve bude savršeno. Ipak, ne bude uvijek tako. U ovom videu možete pogledati neke čudne momente koji su se odigrali na vjenčanju, a koje je kamera zabilježila. Pogledajte i vi o čemu je riječ:

Šta kažete na ove snimke i situacije? Baš neprijatn0, zar ne? Ovakvo nešto sigurno nisu planirali.

B0nus: “Kolega vara svoju ženu.   Mi svi to znamo, ali niko ništa ne govori. Žal0sno je zaista.  Muškarac sam i ne opravdavam to.  Ipak, ne mogu joj tek tako reći, niti se kolege usuđuju.

Manipulator je, a voli ga tako da nam ne bi ni povjerovala. Uvijek bi povjerovala njemu. Kada ga vidite rekli biste kako je uzoran porodičan čovjek kome su žena i djeca na prvom mjestu, ali nije tako.

Toliko mi se zgadio da na poslu imam najmanju moguću komunikaciju sa njim.  Prije smo znali gledati utakmice, družiti se van posla, ali sada to ne. Osjećam krivicu što šutim i dozvoljavam da je pravi budalom, a opet ne mogu joj tek tako reći.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *