Taksista primio poziv, a kada je vidio ženu koja mu je ušla u kola, slošiIo mu se: Slučaj završio u svim novinama
Breaking News

Taksista primio poziv, a kada je vidio ženu koja mu je ušla u kola, slošiIo mu se: Slučaj završio u svim novinama

Taksista je primio poziv, a kada je vidio ženu koja mu je ušla u kola, zanijemio je… Ovdje vam donosimo jednu priču koja je obišla svijet. Smještena je u Kolumbiji.  I istinita je. Riječ je o taksistu, njegovoj ženi i njenom lju.bavniku.

Naime, supruga i ljubavnik su se dogovorili da se vide. Odlučili su pozvati taksi i provesti vrijeme u jednom hotelu. Preko aplikacije su saznali da će po njih doći taksista po imenu Leonardo.

Ono što nisu znali jeste to da je taj dan ženin muž zamijenio auto sa prijateljem Leonardom. I on je radio u istoj firmi.  Iako su na aplikaciji bili Leonardovi podaci, Leonardo nije došao. Došao je njen suprug.

I tako su ljub.avnici  brzo ušli u taksi, a onda je žena ostala u š0ku. Nije mogla vjerovati koga vidi.  Za volanom je bio njen suprug.  Njen suprug je naravno bio još više zatečen.

Prema nekim informacijama, navodno su se supružnici počeli glasno svađati na ulici.  Prema drugim pričama, ljubavnici su brže-bolje pobjegli sa tog mjesta. Neke stvari se ne mogu sakriti, ma kako vi to pokušavali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *