Da li muškarci trebaju brijati pazuh? Konačno pravi odgovor, iznenadit ćete se
Breaking News

Da li muškarci trebaju brijati pazuh? Konačno pravi odgovor, iznenadit ćete se

Da li trebaju muškarci brijati pazuh? Žene, šta vi imate reći na ovu temu? Da li vam smeta kada se muškarac ne obrije ispod pazuha ili mislite da je to sasvim uredu? Što se depiliranja tiče, prijašnje generacije nisu to radile.

Pogledajte slike model ili poznatih ličnosti iz 70-ih, 80-ih.  Vidjet ćete a je bilo sasvim normalno da se žene ne briju. Čak je bio ponos imati izraženije dlačice. Sada već to nije slučaj.  Tada se žene nisu brijale, a tek je bilo nepojmljivo da to rade muškarci.

Vremena se mijenjaju, pa tako i te navike. Pored žena, danas se mnogi muškarci briju. Imate muškarce koji briju pazuh ili određene dijelove tijela, dok imate i one koji uklanjanju dlačice sa svih dijelova tijela.

Dosta muškaraca brije pazuh, ali i grudi. Šta vi mislite o tome?  U jednoj anketi je učestvovalo oko 4 000 muškaraca.  68% njih je priznalo da se brije ispod pazuha i to svaka dva dana, uglavnom kada se tuširaju. 52% to radi iz estetskih razloga, a 16% to radi zbog treniranja.

Čovjek po imenu Daniel Liberman, sa Oksforda, tvrdi a se jedan od deset muškaraca nikako ne brije ispod pazuha. On ipak savjetuje da je to najbolje raditi dok se čovjek tušira ne koristiti alk0holni shave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *