I smiješno i odvratno: Pogledajte šta je uslikao u komšijinom dvorištu (Foto)
Breaking News

I smiješno i odvratno: Pogledajte šta je uslikao u komšijinom dvorištu (Foto)

I smiješno i odvratn0. Pogledajte šta je jedan čovjek ugledao u komšijinom dvorištu: Na internetu često imamo prilike vidjeti određene prizore. Neki od njih nas nasmiju, neki oduševe, a neki zgr0ze.  Ostave u š0ku. Ovdje je riječ o prizoru koji je i smiješan i odvratan.

Sasvim je normalno da veš sušimo na dvorištu, na štriku, ako već imamo dvorište. Jedan čovjek je stavio donji veš na sušenje i to ne bi bilo ništa sporno, da veš nije bio baš najbolje opran. Tako da ovaj prizor baš i nije bio samo smiješan. Pogledajte o čemu je riječ:

Neko je naravno prošao i slikao to. Te objavio na društvene mreže.  Neke osobe se baš i ne snalaze u kućanskim poslovima. Obično su to muškarci koji žive sami i nisu baš naučili da te poslove obavljaju kako treba. Iako je ovaj prizor nekima smiješan, odvratan.

Moramo priznati i da je tužan. Jer osoba koja je kačila ovaj veš nema pr0blem s tim što veš nije najbolje opran. Ne znamo da li živi sama, ako ne živi sama, onda je čudnije da neki član porodice nije skrenuo pažnju na takvo nešto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *