Hit slika nasmijala sve: Bosanci se pripremaju za sezonu grijanja kao niko drugi na svijetu (Foto)
Breaking News

Hit slika nasmijala sve: Bosanci se pripremaju za sezonu grijanja kao niko drugi na svijetu (Foto)

Bosanci se pripremaju za sezonu grijanja kao niko drugi na svijetu: Bosanci imaju zaista posebne ideje. Nešto što njima padne na pamet, rijetko bi palo na pamet nekome drugom. Evo kako je neko iz Bosne pripremio drva za zimu:

Šta kažete na ovaj prizor? Rekli bismo da se neko našalio, zar ne? E, pa nije tako. Neko se snašao.

Bonus ispovijest: “Muž je insistirao da kćerki damo ime Ana. Lijepo je ime, često je, ali mi nije bilo jasno zašto baš toliko insistira. Zato sam odlučila da ispitam u čemu je stvar. Smatram da je lijepo ime, ali realno ne bi bilo moj prvi izbor.

Zato nisam pristala na to. Onda sam saznala nešto što me veoma povrijedilo. Njegova velika ljubav se zvala Ana. Prekinuli su prije  nekoliko godina. Očigledno da  je ta Ana još uvijek imala posebno mjesto u njegovom srcu.  Suočila sam se s njim i rekla mu da se stavi na moje mjesto.

Kako bi on reagovao da ja sutra dam našem sinu ime po bivšem momku?  Ušutio je. Nismo dali ime Ana, ali mene čitava situacija muči.  Nemojte ovo da radite svojim partnerima. Narušio je naš odnos i ne znam da li ću ikada moći preći preko ovoga. Ma šta on uradio. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *