Vozači su se posvađali na cesti, a onda je jedan iz prtljažnika izvadio nešto što ih je smirilo (Video)
Breaking News

Vozači su se posvađali na cesti, a onda je jedan iz prtljažnika izvadio nešto što ih je smirilo (Video)

Vozači su se posvađali na cesti, a jedan od njih je iz prtljažnika izvadio nešto što ih je smirilo: Bilo bi sve mnogo drugačije kada bi se nesuglasice lako rješavale.

Ovdje imamo dva vozača koja su se posvađala na cesti.  Jedan od njih je iz prtljažnika izvadio nešto što ih je obojicu smirilo i pokazalo se kao efikasno rješenje. Pogledajte šta se to dogodilo:

Možemo pretpostaviti da je ovdje riječ o parodiji, ali morate priznati da je ideja dobra.  Bilo bi mnogo bolje ovako rješavati nesuglasice, a ne udaranjem druge osobe. Nažalost, mnogi su skloni nasilju i ne osjećaju se l0še kada nekoga povrijede.

To je veoma l0še. Neke stvari se moraju promijeniti. Trebamo se truditi da na fin način objasnimo u čemu je pr0blem i probamo doći do zajedničkog, najboljeg rješenja.

Naravno, otežana je situacija kada druga strana neće da surađuje, ali i tada postoje drugi načini rješavanja pr0blema koji ne podrazumijevaju nasilje.  Jesmo li u pravu? Mislimo da bi svakom od nas dobro došla jedna ovakva vreća za udaranje. Ionako smo svi pod nekim stresom, slažete li se?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *