Uslikala se sa kćerkom i komšijinim djetetom: 15 godina kasnije pogledala je sliku i ostala u š0ku, da li je moguće to? (Foto)
Breaking News

Uslikala se sa kćerkom i komšijinim djetetom: 15 godina kasnije pogledala je sliku i ostala u š0ku, da li je moguće to? (Foto)

Majka se uslikala sa kćerkom i komšijinim djetetom. 15 godina kasnije, pažljivo je pogledala sliku i ostala u š0ku. Na ovoj slici vidimo jednu ženu i dvije bebe. Naime, te bebe na slici su njena kćerka i dijete iz komšiluka.

Ove dvije porodice su živjele u istoj zgradi, a onda se jedna od tih porodica odselila. Ono što je interesantno jeste to da će se nekih 15 godina nakon ove fotke ove bebe ponovo upoznati i vjeriti. Ovo su oni danas:

Djevojka je sasvim slučajno to saznala. Gledala je stare slike i prepoznala sebe, a on je pokazao istu foku koju je imao. Nisu mogli da vjeruju da su se upoznali još prije. Sudbina.

Jedva su dočekali da svoje iskustvo podijele na internetu gdje je izazvalo oduševljenje. Zamislite to da  nekoga upoznate, zbližite se i onda shvatite da ste se još nekada prije upoznali. Možda vam se to čak i desilo? Šta kažete?

Ovakvo nešto je veoma interesantno i pokazatelj kako je život pun iznenađenja. Ovi mladi su bili još više radosni kada su saznali da su se još od prije poznavali. Kao da je bilo suđeno da se oni ponovo pronađu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *