Hit odgovor dječaka iz Srbije nasmijao region: Učiteljica plakala od smijeha (Foto)
Breaking News

Hit odgovor dječaka iz Srbije nasmijao region: Učiteljica plakala od smijeha (Foto)

Hit odgovor dječaka iz Srbije na pitanje:” Zašto šaran živi u vodi” Učiteljica plakala  od smijeha: Odgovori djece na neka pitanja nas često oduševe, nasmiju ili ostave bez teksta. Nekada se čudimo kako im takvo nešto pada na pamet.

Tako smo imali prilike vidjeti brojne odgovore djece koji su postali hit na društvenim mrežama. Neko to slika i objavi na društvene mreže gdje privuče veliku pažnju. Vjerujemo da učiteljima i učiteljicama posebno bude smiješno i interesantno kada čitaju takve odgovore.

Za vrijeme svog rada su sigurno čitali razne odgovore. Neki od njih im svakako nisu mogli proći nezapaženo. Ovdje je riječ o odgovoru učenika drugog razreda koji je sve nasmijao. Naime, na testu je bilo postavljeno pitanje zašto šaran živi u vodi.

Na to je dječak dao genijalan odgovor koji je sve nasmijao. Naime, on je napisao:” Zato što je navikao.” Tako da se učiteljica sigurno smijala na to, ali i čitav internet.

Ovo je samo jedan od primjera da su djeca  nepresušan izvor energije i smijeha. I da njihovi odgovori baš mogu biti genijalni i nasmijati nas do suza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *