0na ima najduže nokte na svijetu, zove ih svojom "dječicom": Sada joj se desilo nešto grozno (Foto)
Breaking News

0na ima najduže nokte na svijetu, zove ih svojom “dječicom”: Sada joj se desilo nešto grozno (Foto)

Ovo je žena koja ima najduže nokte na svijetu. Ovako izgleda njen život: Neke osobe zaista vole bizarne stvari, imaju bizarne navike.Ostanemo u š0ku kada vidimo šta im sve padne na pamet.Često zbog svojih poteza takvi dospiju i u emisije.

Šta kada bismo vam rekli da je ovdje riječ o ženi koja nokte nije sjekla od 1979. godine? Da, dobro ste pročitali. I mi smo bili tako zgr0ženi, a slike će vas pogotovo zgr0ziti. Žena po imenu Lee Redmond je odlučila da ne siječe nokte.

Kako kaže uranja ih u toplo maslinovo ulje da bi bili očuvani. Ušla je u Ginisovu knjigu rekorda, s obzirom da su joj najduži nokti dugi čak 8. 65 metara. Kaže da je uvijek određivala datume kada bi ih odsjekla, ali bi uvijek od toga odustala.

“Divim im se. Zaljubila sam se u njih. To su moja dječica”- dodala je. Bila je ipak prinuđena skratiti nokte kada je doživjela saobraćajnu nesreću. To joj je baš tešk0 palo.

Odlučila je da odsječene nokte sačuva u vrećici kako bi je podsjećali na vrijeme kada je imala najduže nokte na svijetu. Baš bizarno, zar ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *