Satima slagali vulkan od šibica: Kad su ga konačno zapalili, desilo se nešto neočekivano (Video)
Breaking News

Satima slagali vulkan od šibica: Kad su ga konačno zapalili, desilo se nešto neočekivano (Video)

Viđali ste sigurno negdje slike raznih predmeta koje pojedine osobe prave od šibica. Često bismo ostali impresionirani zbog toga kako sve to izvedu.  Neki se odluče da naprave građevine i to vrlo impresivno izvedu. Potrebno je dosta truda i strpljenja da bi se to izvelo.

Ova ekipa je slagala šibice, napravili su nešto impresivno da bi to zapalili. Naime, napravili su vulkan od šibica.  Polako su zapalili šibice, a na kraju je vatra došla do vulkana. Pogledajte šta se to na kraju desilo:

Ovo nisu očekivali, zar ne? Ne pokušavajte ovo kod kuće. Možda vam se ovako neki eksperimenti ili ideje učine interesantnim, laganim, a mogu vas dovesti u 0pasnost. Tako da vas napominjemo da ne rizikujete. Na internetu možete tako naći razne eksperimente.

Neki od njih su zanimljivi, korisni, a dosta tih eksperimenata   vas može odvesti u 0pasnost.  Tako pojedinci rade i objavljuju iste da bi postali popularni, došli brzo do većeg broja pregleda. Tako da ih baš i ne interesuje šta će uraditi da bi to i postigli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *