Neko je uslikao jedan od najbizarnijih javnih WC-a ikad, pogledajte neočekivani dodatak (Foto)
Breaking News

Neko je uslikao jedan od najbizarnijih javnih WC-a ikad, pogledajte neočekivani dodatak (Foto)

Neko je slikao jedan od najbizarnijih javnih WC-a ikad. Unutra je bio neočekivan dodatak: Mislimo da niko nema objašnjenje za ovaj prizor. Pogledajte šta je neko stavio kao dodatak u javnom WC-u:

Šta kažete na ovaj potez? Baš bizarn0, zar ne? Ne znamo kako je nekome to moglo da padne na pamet i kome bi se ovakva ideja svidjela. Viđali smo da tako pojedinci imaju čudne, pa čak i bizarne ideje.

Zbog svega toga bismo se čudili i pokušavali da nađemo neko opravdanje, razlog zašto su to i uradili. Ne pođe nam baš za rukom da ih shvatimo. Slažete li se? Koliko god se trudili, određene postupke ne možemo da shvatimo.

Naravno da ovakvo nešto nije moglo da prođe nezapaženo, zato su slikali i objavili na društvene mreže gdje je ovakav izgled izazvao čuđenje. Također, mnogi su počeli da komentarišu i dijele ovu sliku.

Imate li nekoga na umu kome bi se dopala ovakva ideja? Pokažite toj osobi ovu sliku, šta znate, možda joj se i svidi. Baš je higijenski da klavir bude u WC-u. Kao da nisu mogli naći ljepše mejsto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *