Komšije ne vjeruju šta vide: Pogledajte šta je čovjek napravio na kući (Foto)
Breaking News

Komšije ne vjeruju šta vide: Pogledajte šta je čovjek napravio na kući (Foto)

Komšije u š0ku. Pogledajte šta je čovjek napravio na kući: Bilo je situacija kada ostanemo u čudu nakon što vidimo postupke pojedinaca.  Također, nekada nas nečije ideje ostave u čudu. Tako je i ovaj put kada je riječ o jednoj kući.

Da li je vlasnik imao ovakvo nešto u planu ili je rad još u toku. Ili su majstori za sve krivi. Kako god, kuća ne može da prođe nezapaženo i komšije i prolaznici su u čudu. Pogledajte i vi zbog čega:

I, šta vi kažete na ovaj potez? U nastavku pročitajte i jedan vic: Mlada biva dočekana na tradicionalan način u kući svog supruga.  Oni od nje zatražiše da održi mali govor i onda poče:

“Voljeni moji,  zahvaljujem vam se što ste me tako lijepo dočekali i  primili u svoj dom, svoju porodicu.  Prije svega vam želim reći da svojim prisustvom  ne želim izazvati neug0dnosti ili da zbog mene mijenjate svoje navike i običaje. ”

“Kako misliš?”-upita je svekar. Ona mu odgovori:”  Mislim da oni koji su prali suđe, mogu slobodno nastaviti s tim.  Oni koji su prali odjeću, mogu to nastaviti raditi.  Oni koji su kuhali ne trebaju prestati sa svojim poslom zbog mene.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *