Nemojte se ljutiti, astrolozi tvrde: 0vo su najgIuplji znakovi u cijelom h0roskopu
Breaking News

Nemojte se ljutiti, astrolozi tvrde: 0vo su najgIuplji znakovi u cijelom h0roskopu

Nemojte se ljutiti, evo koji su to najgluplji znaci po horoskopu: Pr0blem kod ovih znakova jeste to što prvo reaguju, a onda razmišljaju o posljedicama.  Odluke donose instinktivno.

Prvo mjesto je zauzeo Rak. Iz razloga što se u većini situacija vodi osjećajima, a ne razmišljanjem. Skloni su burnim reakcijama koje baš i nisu logične.  Također, pretjerano su osjetljivi što opet ne može dobro da utiče.

Strijelac – Strijelac je zauzeo drugo mjesto. Oni skoro nikada ne razmišljaju o posljedicama. Za razliku od Raka, oni nisu ni osjećajni, često su sebični.

Vođeni svojom sebičnošću, egom, donose l0še odluke. I na taj način povrjeđuju druge. Kada im želite dati savjet, neće vas slušati. Misle da su samo oni u pravu.

Bik – Bikovi ne znaju na pravi način da se nose sa odbijanjem. Umjesto da se ponašaju zrelo, oni se ponašaju  djetinjasto. Zbog toga znaju da prave razne scene koje nisu nimalo primjerene jednoj odrasloj osobi.

Bik misli da je uvijek u pravu i dok se sam ne oprži na svojim greškama, drugačije neće naučiti. Burno reaguju kada nešto nije onako kako su oni htjeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *