Svi vide slona, a možete li uočiti još jednu životinju skrivenu na slici? Samo genijalci mogu (Foto)
Breaking News

Svi vide slona, a možete li uočiti još jednu životinju skrivenu na slici? Samo genijalci mogu (Foto)

Svi vide slona, a da li vidite još jednu životinju skrivenu na slici? Samo mali broj ljudi to uspije: U našim člancima ste često imali prilike igrati neke interesantne igrice.

Bilo da su to igrice traženja razlika, skrivenih pojava ili jednostavno zagonetke koje treba odgonetnuti. Ovdje je riječ o jednoj zanimljivoj igrici uz koju ćete testirati svoju moć zapažanja.

Naime, na ovoj slici svi vide slona, ali rijetko ko može da vidi još jednu životinju. Da li ćete vi u tome uspjeti? Pogledajte ovu sliku dobro i probajte pronaći još jednu životinju koja je tu skrivena:

I, kako ide? Da li ste je uspjeli pronaći? Da li je bilo tešk0? Ova slika je mnoge zbunila i mnogi nisu uspjeli da pronađu tu drugu životinju koja se spominje. Kao što smo već rekli, svi su vidjeli slona, ali malo ko može da primjeti još nešto pored toga.

Ako ste uočili još nešto, to onda znači da imate dobru moć zapažanja. Ukoliko niste sigurni ili niste pronašli tu drugu životinju, ovdje možete  da pogledate gdje se to ona sakrila. Ovo je rješenje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *