Prolaznik uslikao najbizarniji balkon ikad, pogledajte šta je imao na sebi (Foto)
Breaking News

Prolaznik uslikao najbizarniji balkon ikad, pogledajte šta je imao na sebi (Foto)

Prolaznik uslikao najbizarniji balkon ikad. Pogledajte šta je imao na sebi: Ovo se dogodi kada zgradu gradite preblizu cesti i uličnoj rasvjeti. Jedna prolaznik je slikao veoma bizaran prizor. Pogledajte gdje je smješten balkon i šta se još tu nalazi kao dodatak:

Šta mislite kakva je reakcija vlasnika bila?  Eto zašto se treba paziti gdje se neki objekat gradi, kao i to da  vam to radi stručna osoba. Tako da ne biste imali nekih neprijatnih iznenađenja, te dodatnog posla.

Ovdje vidimo da će tog dodatnog posla itekako da bude. Šta vi mislite o ovome? Desi se tako da na internetu završi slika nekog objekta. Razlog tome bude neobična ili čudna gradnja. Određeni detalji koji se ne čine logičnim.

Tako da navode prolaznike da se zapitaju o čemu je ta osoba razmišljala kada se odlučila na nešto takvo.  Slika bi onda postala hit na društvenim mrežama gdje bi izazvala brojne reakcije i komentare.

Ljudi bi se nastavili pitati kako su se neki propusti dogodili i kako se nije na vrijeme reagovalo da se isti spriječe ili barem da se isprave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *