Kakav je to popust: Kupac u supermarketu uslikao ponudu kakvu još niste vidjeli (Foto)
Breaking News

Kakav je to popust: Kupac u supermarketu uslikao ponudu kakvu još niste vidjeli (Foto)

Kupac je u supermarketu slikao ponudu kakvu još niste vidjeli: Kada je nešto na akciji, onda treba da bude jeftinije nego što bi bilo da je prvobitna cijena, zar nije tako? Ovaj put je došlo do jedne greške koja je zbunila kupce. Naravno, nije mogla da prođe neprimjećeno.

Nova cijena je ovdje bila veća od redovne, a  čak su napisali da je proizvod 1% jeftiniji. Ono kada je proizvod koji je trebao biti na sniženju, zapravo skuplji. Pogledajte tu primamljivu ponudu koja nije mogla proći nezapaženo:

Naravno,  greške se dešavaju, zato treba dobro provjeravati. Također, imali smo prilike vidjeti i razna takva “sniženja” koja nam uopšte ne idu u korist.

Vlasnici trgovina, trgovci se koriste raznim trikovima kako bi privukli kupce. Nekada nećete baš ni razmišljati o onome što tu piše, možda vas samo privuče taj natpis” sniženje”.

Zato uvijek dobro pročitajte šta kupujete i šta piše, pa i onim sitnim slovima. Ova slika je sve nasmijala, brzo je počela da se dijeli internetom, kao što je to i očekivano.  Izazvala je brojne reakcije i komentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *