Svi je pamte kao mutavu seljančicu iz serije Đekna: Pogledajte kako danas izgleda (Foto)
Breaking News

Svi je pamte kao mutavu seljančicu iz serije Đekna: Pogledajte kako danas izgleda (Foto)

Da li se sjećate serije Đekna? Onda se sigurno sjećate i nje: Đekna je legendarna serija, kao što su  mnoge serije  nastale  u tom periodu. Njen puni naziv jeste:” Đekna još nije um.rla, a kad će ne znamo.”

Komična serija koja prikazuje jednu seosku porodicu i njihov život. I sad na internetu možete da nađete epizode. Ukoliko ste gledali seriju, onda  ćete se sjetiti uzvika:” Mišure, Milijana!” Ulogu Milijane je tumačila  Arijana Čulina.

Milijana je kćerka glavnog lika.  Arijana je u tom periodu još bila student na Akademiji u Beogradu, a onda je dobila poziv režisera Živka Nikolića. On je smatrao da  je ona prava za tu ulogu.

Arijana je igrala u brojnim filmovima i serijama, u Hrvatskoj. Osvojila i brojne uloge za glumačka otvarenja.  Također je glumila i u brojnim predstavama, ali je svi pamet po ulozi Milijane. Obično tako i biva.

Nekog glumca zapamtimo po upečatljivoj ulozi koju je imao i uvijek nam ta uloga padne na pamet kada tog glumca vidimo.Pogledajte kako danas izgleda taj djevojčurak iz serije : “Đekna još nije um.rla, a kad će ne znamo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *