Slao je djevojci urnebesne "privlačne fotke" pa zbog njih postao hit na internetu (Foto)
Breaking News

Slao je djevojci urnebesne “privlačne fotke” pa zbog njih postao hit na internetu (Foto)

Lik je djevojci slikao urnebesne “privlačne” fotke, pa zbog njih postao hit na internetu: Jedan muškarac je svojoj djevojci slao fotke koje su oduševile sve žene.

Mislimo da su ovakve fotke privlačnije od nekih pr0vokativnih. Naime, jedan muškarac je slikao svojoj ženi poslove koje je obavljao. Kućanske. Pogledajte kako su te slike izgledale:

Zbog ovih fotki je baš svima bio simpatičan. Žene su se oduševile kada su sve ovo vidjele.  P0grešno je mišljenje da žene moraju da obavljaju sve kućanske poslove. Niste vi gost u toj kući. I vi koristite to suđe koje poslije zaprljate, zar ne?

To je jedan od primjera. Postoje oni muškarci koji smatraju normalnim da čiste za sobom, prave jelo i da  ne čekaju  da žena za njih sve radi. To je normalan način razmišljanja. Naravno, postoje i oni koji su navikli drugačije.

Misle da je žena dužna da obavlja sve poslove. Čak će kućanske poslove i brigu o djeci smatrati laganim. Sve dok sami ne pokušaju sve to da obave i vide da su sve to potcijenili. I da nije tako lako kao što su prvo mislili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *