Muškarac je, ali voli da oblači suknje i štikle: 11 godina je u braku, a čekajte dok vidite kako se oblači za posao (Foto)
Breaking News

Muškarac je, ali voli da oblači suknje i štikle: 11 godina je u braku, a čekajte dok vidite kako se oblači za posao (Foto)

Muškarac je, a voli da oblači suknje i štikle. Ima ženu već 11 godina, a ovako obučen ide na posao: Mark Bryan je Amerikanac koji već godinama živi u Njemačkoj. Inžinjer je robotike. Ipak, on se oblači drugačije.

Za mnoge bi takav način oblačenja bio neprihvatljiv. Gotovo uvijek nosi suknju i štikle. To mu je obavezan outfit kada ide na posao. Tako se nekada oblači čak i kada je kod kuće. Kaže da se oblači tako jer voli.

Oduvijek se divio ženama koje su nosile štikle i suknje. Uvijek ga je fasciniralo kako u tome moćno izgledaju. Kaže da odjeća za njega nema spola. I da voli suknje, više nego haljine.

Iako bi ovakav način oblačenja skoro svakome bio neprihvatljiv i ne znamo da bi neka žena prihvatila da joj se muž ovako oblači, Markova žena nema pr0blem s tim. 11 godina su u braku i ona ga podržava u tome što radi.

Osim žene, ima podršku i porodice. Nemaju pr0blem sa tom njegovom navikom.  Kaže da mu čak kćerka rado posudi cipele. Šta vi mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *