Je li 0vo vrhunac lijenosti? Morate vidjeti na čemu 0va djevojka sjedi (Foto)
Breaking News

Je li 0vo vrhunac lijenosti? Morate vidjeti na čemu 0va djevojka sjedi (Foto)

Je li ovo vrhunac lijenosti? Morate vidjeti na čemu ova cura sjedi: Svi mi imamo te neke faze lijenosti, ali ova cura je sve nadmašila.

Njena slika je postala hit na društvenim mrežama. Pogledajte na čemu ona sjedi, ako ste mislili da ste vi lijeni, možda vas ova slika uvjeri da ipak niste toliko:

Očigledno joj je bilo”mrsko” da  sastavi stolicu, pa se odlučila na lakši način. Iako način nije baš  udobniji. Šta vi mislite  o ovome? Da li ste imali nekada neku sličnu fazu?

Bonus ispovijest: “Saznao sam da me žena prevarila. Sasvim slučajno sam našao razgovore koji su mi sve to otkrili. Radi mi to godinama. Ja sam svo to vrijeme mislio da imam sretan brak. Divnu ženu, da sam pravi sretnik zbog svega toga.

Sada se iluzija srušila. Kao kula od karata. Ako me nije voljela, ako me prestala voljeti, mogla se razvesti. Ne praviti me budalom. Suočio sam se s njom. Bacio joj papire za razvod i rekao da sada komuniciramo preko advokata. Plakala je, molila, ali nisam želio da joj pređem preko toga. Gotovo je.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *