Djeca su u školi učila imenice, a odgovori jednog učenika nasmijali su učiteljicu (Foto)
Breaking News

Djeca su u školi učila imenice, a odgovori jednog učenika nasmijali su učiteljicu (Foto)

Djeca su u školi učila imenice, a ovaj mali učenik je svojim odgovorima nasmijao učiteljicu: Učitelji, nastavnici se često nasmiju zbog odgovora svojih učenika na testovima. Pogotovo kada je riječ o učenicima nižih razreda.

Ima situacija kada se svakako iznerviraju, ali nekada ih njihovi odgovori i nasmiju. Djeca znaju imati brilijantne odgovore. Odgovore koji će ih čak ostaviti u čudu. Često se desi da  baš ti odgovori učenika završe na internetu.

Jedan dječak je nasmijao učiteljicu svojim odgovorima.  Pošto je slika završila na društvenim mrežama, nasmijala je mnoge.  Na testu je trebalo dodati imenice, a dječak je to uradio.

Iako su dobile onda drugo značenje. Također, odgovor na zadnje pitanje je nasmijao sve. Pogledajte  i vi kakve je to odgovore dao jedan učeniki zbog čega su vrlo brzo postali hit:

Baš nas je nasmijao svojim odgovorima. Učitelji se baš raznih odgovora načitaju. Nekada nas odgovori djece ostave u čudu, kao i pitanja koja postavljaju.

Čak  i kada odgovor na pitanje bude netačan, ne možemo da zanemarimo tu snalažljivost ili duhovitost. Nije prvi put da rad nekog učenika bude slikan i onda ovako objavljen zbog interesantnih odgovora koji su dati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *