Slika koja majstorima izaziva noćne more: Kako je moguće da je neko 0vako nešto uradio? (Foto)
Breaking News

Slika koja majstorima izaziva noćne more: Kako je moguće da je neko 0vako nešto uradio? (Foto)

Ova fotka majstorima izaziva noćne more. Kako je moguće da neko ovako postavi pločice? Svima nama se desi da napravimo neku grešku. Ipak, neke greške ne bude baš  lako objasniti.

Majstor koji je postavljao ove pločice je baš p0griješio i svojim potezom je sigurno iznervirao ostale majstore koji su poslije vidjeli njegov rad. To što je uradio je slikano, a onda objavljeno na društvene mreže kako je i očekivano. Pogledajte šta se do ovdje dogodilo:

Majstor je pločice zalijepio naopako.  Kao što smo rekli, svima se desi da pogriješimo, ali ono što većini nije jasno jeste to kako  majstor ili ko god je ovo radio, prije nije  primjetio grešku i onda je ispravio.

Ovdje vidimo da su sve pločice bile zalijepljene naopako. Slika je naravno objavljena na društvene mreže gdje je izazvala brojne reakcije i komentare, kako to obično biva.

Zato uvijek trebate da nadgledate majstore ili da angažujete osobe koje su stručne za posao za koji ih se angažuje. Tako da poslije ne morate da se hvatate za glavu i pitate se šta dalje da radite da biste sve to ispravili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *