Postavio pitanje svojim prijateljima na Fejsu, a neko mu je ostavio urnebesan komentar (Foto)
Breaking News

Postavio pitanje svojim prijateljima na Fejsu, a neko mu je ostavio urnebesan komentar (Foto)

Lik je postavio pitanje svojim prijateljima na Face-u. Neko mu je ostavo urnebesan komentar. Na društvenim mrežama  možemo vidjeti razne objave, kao i razne komentare. Nekada su ti komentari pametni, smiješni, a nekada pokažu pravu neinformiranost, pa čak i nezavidan stepen inteligencije.

Nekada  osobe ostave takve komentare da nas iznerviraju, pa se čak zapitamo zašto je svako dobio pristup internetu. Šta mislite o tome? Da li ste nekada imali takav osjećaj?  Ovdje je riječ o tome da je neko postavio pitanje svojim prijateljima na Face-u.

Pitao je gdje može da  kupi maske za telefon. Neko je to shvatio drugačije, pa ostavio komentar koji je sve nasmijao. Također, pitanje je da li se šalio ili je zaista ovako mislio. Evo šta je to on napisao:

I, šta kažete na ovo? Zamislite kakve tek komentare ostavlja na drugim objavama, pa i onim ozbiljnijim.  Vjerovatno je od onih koji ostavljaju komentare koji mogu nekoga i da izbace iz takta.

Znate kada vas neinformisana osoba ubjeđuje u nešto i ne možete s takvom osobom uopšte da ulazite u priču. Nekako imamo baš takav dojam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *