Kafić reagovao na situaciju s k0ronom, njihova obavijest je nasmijala sve goste
Breaking News

Kafić reagovao na situaciju s k0ronom, njihova obavijest je nasmijala sve goste

Kafić je reagirao na situaciju sa k0r0nom, a napisali su obavijest koja je nasmijala goste: Zbog situacije sa k0r0na virusom, uvođene su mjere kojih smo se morali pridržavati. Svakoj odgovornoj osobi to ne bi trebao da bude pr0blem.

Također, kafići, restorani su otvoreni, ali određene mjere su se morale pridržati. Jedan kafić je  napisao kako će sada  raditi sa 50%  manje prostora. Tako da  više neće moći da se prave gužve.

S obzirom na situaciju koja se ponovo p0goršava, trebamo biti odgovorniji i ta mjera je prihvatljia. Ipak, nije to ono što je privuklo pažnju i učinilo taj natpis viralnim. Naime, ovaj kafić je imao neki drugi prijedlog. Pogledajte šta su to napisali:

Ova objava je postala hit na internetu. Mnoge je nasmijala, ali opet mislimo da  nije bila tako smiješna osobama koje možda ne piju alk0hol. Šta vi mislite?

Ovaj potez je sve nasmijao, ali isto tako ne znamo kako bi to shvatile osobe koje baš ne piju alk0hol. Koje će se pronaći u ovom “oni koji piju Cedevitu, Colu…”  Jer oni po ovom nisu profesionalci i nisu bitni ugostiteljima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *