Sjećate se pobjednika "Operacije Trijumf"? Oženio se i otišao u Ameriku, sad je pu ko' brod (Foto)
Breaking News

Sjećate se pobjednika “Operacije Trijumf”? Oženio se i otišao u Ameriku, sad je pu ko’ brod (Foto)

Sjećate li se njega? Pobijedio je u Operaciji trijumf. Oženio se i otišao  u Ameriku: Da li se sjećate popularnog takmičenja “Operacija trijumf”? Učesnici su bili smješteni u jednu kuću, kao što je slučaj sa Velikim bratom,  te se spremali za muzička takmičenja koja su se održavala svake sedmice.

Na kraju svakog sedmičnog takmičenja bi jedan kandidat ispao. U takmičenju su učestvovali brojni talentovani ljudi, a samo je jedan odnio pobjedu. To je Adnan Babajić.  Adnan je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a sve je oduševio svojim učešćem.

Imao je 20 godina kada se prijavio na takmičenje. Odnio je pobjedu,  omogućena mu je saradnja sa svjetskim muzičkim kućama. Ipak, nakon pobjede ga baš nismo imali prilike vidjeti toliko u medijima, sceni uopšte.

Očekivalo se da će pobjeda donijeti ogroman pomak za njegovu karijeru.  Adnan se oženio, a nakon ženidbe je otišao sa suprugom Lejlom u Ameriku.  Velika tragedija mu se desila dva dana prije vjenčanje. Naime, njegova majka Ulfeta je preminu.la.

Adnan sada živi u Čikagu i kako se može zaključiti po objavama, ne živi l0še. Dosta putuje, uživa s porodicom, a nerijetko i zapjeva. Evo kako danas izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *