Našao zmiju kakvu nikad niste vidjeli: Da li je 0vo najava za veliku katastr0fu? (Foto)
Breaking News

Našao zmiju kakvu nikad niste vidjeli: Da li je 0vo najava za veliku katastr0fu? (Foto)

Našao zmiju kakva se rijetko viđa. Evo kako ona izgleda: Ljubitelj životinja iz Indije je pronašao zmiju koja se razlikuje od drugih. Ona naime ima dvije glave Bilo je tih slučajeva koji su bizarni, da se životinja rodi sa dvije glave.

Onda takve pojave dovode do toga da se pokreću razne priče i vjerovanja. Postoje vjerovanja da takve životinje ukazuju na nešto l0še. Ipak, stručnajci kažu da te pojave ne trebaju da nas plaše. Jednostavno se dogodila  greška, mutacija.

Oni smatraju da se na svakih 100 000 životinja rodi jedna koja ima dvije glave.   Rakesh je našao zmiju sa dvije glave.  Potom su je stručnjaci identificirali. Ispostavilo se da se radi o tzv. vučjoj zmiji i da ona nije 0trovna.

Kako su je dalje proučavali, ispostavilo se da njene glave funkcionišu neovisno jedna od druge.  Pored toga, dva para očiju  jezika.  Jedna glava nije bila slabije razvijena u odnosu na drugu.

Zmija je nakon identifikacije puštena na slobodu, uz  riječi da se ova zmija takmiči sama sa sobom s obzirom na dvije glave koje posjeduje. Pogledajte kako izgleda ta drugačija, neobična zmija:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *