Bizaran snimak sa autoputa: Pogledajte šta rade u autu dok idu 100 na sat (Video)
Breaking News

Bizaran snimak sa autoputa: Pogledajte šta rade u autu dok idu 100 na sat (Video)

Na autoputu snimio bizaran video para u automobilu, niko ne može da vjeruje: Dešava se da na internetu vidimo neke bizarne snimke. Ovaj je jedan od njih. Naime, jedan muškarac je objavio š0kantan video.

Snimio je na autoputu vozača i suvozača u Tesli kako spavaju. I to su spavali dok je auto vozilo više od 100km/h. Napisao je da je bo u š0ku, da je trubio, ali nisu reagovali na to.

Video je postao popularan na društvenim mrežama i š0kirao je sve korisnike interneta. Mnogi su pisali kako je sve namješteno, ali osoba koja je isti snimila kaže da nije tako.  teslina vozila imaju autopilote, ali o ne znači da trebate spavati dok ste vozač istih.

Iz kompanije su opet apelovali na vozače da moraju biti budni tokom vožnje. Iako je autopilot, ne smije se ostaviti bez  kontrole. Ovdje možete da vidite tu bizarnu situaciju:

Nadamo se da nisu nikoga ugrozili ovim potezom, pa ni sebe.  Ne znamo kako je ovo moguće i koji je razlog. Apelujemo na sve da se ponašaju odgovorno tokom vožnje. Ako ne mislite na sebe, mislite barem na nedužne osobe koje mogu da nastradaju zbog vaše neodgovornosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *