Ugostiteljski objekat iz Bosne imao je u ponudi piće koje je nasmijalo, ali i zbunilo sve goste (Foto)
Breaking News

Ugostiteljski objekat iz Bosne imao je u ponudi piće koje je nasmijalo, ali i zbunilo sve goste (Foto)

Jedan bar iz Bosne i Hercegovine je imao u ponudi piće koje je nasmijalo, ali i zbunilo goste: Gosti u jednom baru su slikali neobičnu ponudu. Naime, oni su nudili limunadu od maline.

Pitanje je kako može biti limunada, ako je napravljena od maline.  Tako da je to gostima bilo neobično i smiješno.  Neko je naravno, kako to obično biva, slikao i objavio na društvene mreže gdje je izazvalo brojne reakcije i komentare.

I , da li biste vi voljeli to da probate?  Samo su se malo drugačije izrazili.  Tako se često zna desiti da vidimo neke čudne natpise, ponude koje nam ostanu zabilježene.

Ili bude ovakva neka greška u pitanju ili često i gramatička.  Sada uglavnom sve to brzo završi na društvenim mrežama. Jesmo li u pravu? Na internetu tako često možemo da nađemo razne objave  korisnika društvenih mreža.

Neke od tih objava nas nasmiju, neke ostave u čudu, a neke baš  i zbune.  Ova objava je već mnoge nasmijala i izazvala je veliki broj komentara. Ne znamo da li su nakon objave promijenili naziv koji su stavili na meniju. Šta vi mislite o tome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *