Glumila Mahidevran u seriji "Sulejman Veličanstveni": Pogledajte kako danas izgleda (Foto)
Breaking News

Glumila Mahidevran u seriji “Sulejman Veličanstveni”: Pogledajte kako danas izgleda (Foto)

Glumila je Mahidevran u seriji:” Sulejman Veličanstveni”Čekajte da vidite kako danas izgleda:

Serija “Sulejman Veličanstveni” je bila veoma popularna. Svi su je pratili i stariji i mlađi.  Zbog glumačke postave je serija dobila brojne pohvale, kao i zbog kostima, scenografije.

Dalo se primjetiti da je čitav tim bio veoma angažovan da sve bude na visokom nivou. Da li ste i vi pratili ovu seriju?  Onda ćete se sjetiti i sultanije Mahidevran.  Njeno ime je Nur Fetahoglu.

Rođena je u Njemačkoj, a od 2006. godine se počinje da učestvuje i u turskim glumačkim projektima. Mnogi je smatraju za omiljenu tursku glumicu. Iako njen lik u popularnoj seriji nije bio omiljen. Evo kako lijepa Nur sada izgleda:

# Bonus ispovijest: Veoma me p0vrijedilo kada sam saznao da me žena prevarila. Ostavila je upaljen laptop i nisam znao da se nije odjavila s društvenih mreža. Baš tada je došla poruka od nekog tipa.

Nisam mogao da ne pročitam.  Ispostavilo se da me već nekoliko mjeseci vara s njim i traži način da me ostavi. Preduhitrio sam je.  Komuniciramo preko advokata, iako se trudila da mi se približi i da joj oprostim.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *