Električar na svoj kombi zalijepio natpis koji je nasmijao sve prolaznike (Foto)
Breaking News

Električar na svoj kombi zalijepio natpis koji je nasmijao sve prolaznike (Foto)

Električar zafrkant je na kombi zalijepio natpis koji nasmijava prolaznike: Jedan električar iz Zagreba je na kombi zalijepio natpis koji nasmijava prolaznike.

Time je bio baš originalan i nije mogao da prođe nezapaženo. Pogledajte šta je to on napisao i zašto je ova slika vrlo brzo završila na internetu:

Ovaj natpis je privukao veliku pažnju. Neko je naravno slikao i objavio na društvene mreže gdje je izazvao veliki broj reakcija.

Bonus ispovijest: “Imao sam prijatelja  za kojeg sam vjerovao da će uvijek biti tu za mene.  Znali smo se još iz srednje škole. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, pa sam se uvijek trudio da mu pomognem. I kasnije u životu.

Nikada to ne bih prebacio, nikada ništa ne bih spomenuo da se on nije promijenio. Našao sam mu posao, pomogao. Tada je on meni okrenuo leđa.

Razumijem da je upoznao nove ljude, ali da me izbjegava i više ne želi da se druži sa mnom nakon svega što smo prošli i nakon svega što sam uradio za njega, ne mogu nikako.  Ne znam šta se desilo. Očigledno ja više nisam bitan, ali su bitniji ljudi koje je jučer upoznao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *