Četiri stvari koje govore muškarci koji varaju: Žene, dobro obratite pažnju
Breaking News

Četiri stvari koje govore muškarci koji varaju: Žene, dobro obratite pažnju

Muškarci koji varaju, obično govore ove stvari kako bi se opravdali i kako biste im oprostili. Ne budite naivne.  Prevara je nešto zaista nisko, bilo da to napravi muškarac ili žena. Samo što se sada fokusiramo na ono što govore muškarci koji varaju:

“Ona se meni nabacivala” Ništa nije opravdanje za prevaru. I da vaš muškarac nije inicijator, pristao je na to i prevario vas je. Dozvolio je to sebi i kriv je. Barem treba priznati da je kriv, a ne praviti se naivnim.

“Nije ništa značilo” Nije ništa značilo, ali je svejedno to uradio. I uradit će opet.  Vjerovatno će početi sa pričom kako se kaje, kako ste vi jedina i kako jedino vi značite.  Možda koji poklon, romantičan gest da vas kupi i opet će kroz neko ponoviti prevaru.

“Ti si kriva” Ukoliko ste vi pogriješili, rješenje nije da vas prevari. Odrasle i razumne osobe će razgovorom riješiti pr0blem. Neće praviti gluposti i nalaziti izgovor da vas prevare.  On je kriv. Ne dozvolite da vam nametne osjećaj krivice.

“Neću više nikad” Ko prevari jednom,opet će to uraditi. Samo što će sljedeći put to bolje sakriti. Razmislite da li želite biti s nekim kome ne možete vjerovati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *