Bio je to običan oglas za iznajmljivanje stana, ali su ga urnebesni komentari uništili (Foto)
Breaking News

Bio je to običan oglas za iznajmljivanje stana, ali su ga urnebesni komentari uništili (Foto)

Mnogi koriste Facebook da bi nešto prodali, pronašli za kupovinu. Vrlo je jednostavno.  Ipak, često ćemo vidjeti razne komentare. Čak i neprimjerene. Mnogi sebi daju za pravu da komentarišu nekoga negativno. Imate razne oglase.

Neke osobe koje precijene proizvod koji prodaju i stavljaju nerealnu cijenu. Neke osobe su opet realne i znaju kolika je prava vrijednost artikala koje prodaju. Uvijek ima neko ko će na te “nesavršene oglase” ostaviti svakakve komentare.

Ovaj oglas za najam stana je trebao biti običan, ali su komentari oglas učinili drugačijim. Komentari su bili komentari podsmijevanja i raznih poređenja.

Naravno, objavljeni su na društvene mreže i izazvali veliku pažnju.Nemamo pristup tome kako je oglas glasio i šta je sve bilo navedeno, pa je došlo do ovakvih komentara.

Nerijetko se desi i to da  se korisnici društvenih mreža počnu svađati tako u komentarima nečije objave, pa se dotaknu tema koje nisu ni blizu onoga što ta objava predstavlja. Evo kako je tekao  taj razgovor koji se vodio ispod oglasa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *