Smršala 45 kilograma, a nikada nije otišla u teretanu: Svaki dan je u sobi radila jednu stvar
Breaking News

Smršala 45 kilograma, a nikada nije otišla u teretanu: Svaki dan je u sobi radila jednu stvar

Jedna djevojka je podijelila savjet kako je smršala bez teretane. Kada želite da smršate, potrebno je da se zdravo hranite i da budete fizički aktivni. Ne znači da morate ići u teretanu kako biste smršali.

Trinity Wheels je i bez odlaska u teretanu smršala 45  kilograma.  Ona je počela da vježba kod kuće i puštala muziku. Tako je osmišljavala koreografije. Ples joj je pomogao da smrša, a i da zavoli svoje tijelo.

Voli muziku, pa je kupila DVD sa Hip- hop plesnim koracima. Tako je počela da vježba.  naravno, promijenila je i način ishrane, a ples joj je pomogao kao fizička aktivnost. Trinity je uspjela. Bila je uporna, odlučila je promijeniti l0še navike i dostigla je cilj.

Lagano je tražiti izgovore, zar ne? Ipak, trebate se potruditi da  ostvarite svoj cilj, a ne da odustanete.  Da biste smršali, trebate se zdravo hraniti i biti fizički aktivni.  Možete i bez teretane. Zašto ne biste vježbali kući ili više se kretali. Možete šetati, raditi vježbe.

Naravno, zbog trenutne situacije, ne vježbajte i ne šetajte  u grupama. I uz trenutne mjere koje su donešene, možete da vodite računa o svom zdravlju. Čak i za vrijeme karantina, mogli ste naći odgovarajuće vježbe koje ste mogli da praktikujete. Te hraniti se zdravo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *