Uslikali su ih u savršenom trenutku: Pogledajte zbog čega su sljedeće slike začudile internet
Breaking News

Uslikali su ih u savršenom trenutku: Pogledajte zbog čega su sljedeće slike začudile internet

“Slikali smo ih u savršenom trenutku. Pogledajte zbog čega su ove fotke začudile internet. Na internetu možemo vidjeti razne fotke. Neke od njih nas nasmiju, neke ostave u čudu, a neke bez teksta.

Ovdje vam donosimo neobične slike koje su postale hit na društvenim mrežama. Neobične su i zbunjujuće. Zbog načina slikanja izgledaju kao optička varka. Pogledajte neke od njih:

I, šta kažete na sve ovo? Vjerujemo da su djelovale zbunjujuće na vas. Jesmo li u pravu? Niste jedini.  Neke od ovih fotke su djelovale baš zbunjujuće, tako da smo ih morali pogledati više puta da bismo ih shvatili.

Kao što smo već rekli, djeluju poput optičke varke. Vidite kako znači taj momenat i ugao slikanja. Od sasvim obične slike, nastane slika koja djeluje kao optička varka i koja je sve samo nije obična.

Interesantno je pogotovo jer većina tih slika nije namještena, već se jednostavno tako zadesilo.  To je nekako ono što nam je još interesantnije, da takve slike nisu ispale tako namjerno, već su puka slučajnost.  Kada su iste namještene, onda se baš i nećemo zbog toga  oduševiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *