Ironično: Najbolje pismo razvoda braka ikad napisano
Breaking News

Ironično: Najbolje pismo razvoda braka ikad napisano

Ovo je najbolje pismo razvoda braka ikada napisano: Muškarac je ženi napisao pismo u kojem je ostavlja, a njen odgovor ga je dokrajčio:

” Draga ženo,

Pišem ovo pismo da te obavijestim da te ostavljam zauvijek. Bio sam dobar muž, sedam godina, a nisam ništa dobijao zauzvrat.   Samo gledaš sapunice. Prošle nedjelje nisi primjetila da sam se ošišao. Pripremio sam tvoje omiljeno jelo, a nisi ga ni probala. Obukao sam nove, svilene gaće. Ni za to nisi ništa rekla. Odmah si otišla na

spavanje. Posljednje dvije sedmice su bile gr0zne. Kap koja je prelila čašu je bila poziv tvog šefa koji mi je rekao da si dala otkaz. Bilo kako bilo, ja te ostavljam. Ne pokušavaj da me nađeš, ja sam se preselio sa tvojom sestrom u Zapadnu Virdžiniju.

“Dragi bivši mužu,

Daleko si ti od savršenog muža. Sapunice gledam jer ne mogu konstantno slušati tvoje kukanje. Primjetila sam tvoju frizuru i sve što sam željela reći bilo je “izgledaš kao neka baba”. Moja mama me vaspitala tako da, ako nemam šta lijepo, šutim.  Što se omiljenog jela tiče, očigledno si me pomiješao sa mojom sestrom jer ja već 7 godina ne jedem

svinjsko meso.  Svilene gaće sam primjetila, isto kao što sam primjetila etiketu na njima od 49, 99$. Tog jutra je sestra od mene posudila 50 $, koja slučajnost. Bilo kako bilo,  voljela sam  te i mislila da ćemo izgladiti odnose. Zato sam, kada sam na lotu dobila 10 miliona dolar, dala otkaz na poslu i kupila dvije karte za Jamajku.

I onda sam vidjela tvoje pismo. Advokat kaže da zahvaljući pismu, nećeš izvući ni centa od mene.

Tvoja bivša žena.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *