Pet stvari koje svaki muškarac mrzi na svojoj ženi: Posebno broj 4. a zbog toga se najčešće i razvode
Breaking News

Pet stvari koje svaki muškarac mrzi na svojoj ženi: Posebno broj 4. a zbog toga se najčešće i razvode

Ove stvari muškarci mrze na svojim ženama, ali im to neće reći:

Kada ne žele reći u čemu je pr0blem – Ako se već ljutite na partnera, onda mu recite razlog. Tako će znati gdje je p0griješio i kako može isto da ispravi. Durenjem nećete ništa postići. Samo ćete se vi sami više nervirati, a njemu ništa neće biti jasno.

Nesigurnost – Čak i kada ste nesigurne, to nemojte da pokazujete. Nemate samopouzdanje? Odglumite ga. Traženjem mana na sebi ćete mu samo dosađivati.

Zapostavljanje – Muškarci ne vole da se osjete  zapostavljenim. Ne kažemo da sve mora da se vrti oko njega, ali nađite vremena za njega.

Ljubomorne scene – To je nešto veoma ponižavajuće za ženu. To sebi nemojte da dozvolite. Tako ćete samo otjerati muškarca od sebe.

Kontrolisanje, konstantno “zivkanje”, provjeravanje – Ako nekome ne vjerujete, zašto ste s tom osobom? Ako je morate konstantno provjeravati i biti u brizi?

Ako radite gore navedeno onda ćete samo dovesti do toga da vas muškarac napusti jer neće željeti to tolerisati.  Partner nije nešto najbitnije u vašem životu.  Nije smisao života. Nađite vremena za sebe, drage ljude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *