Vidite li nešto čudno u Ronaldovoj kući? Jedan detalj sve iznenadio, uhvatit ćete se za glavu kad shvatite
Breaking News

Vidite li nešto čudno u Ronaldovoj kući? Jedan detalj sve iznenadio, uhvatit ćete se za glavu kad shvatite

Cristiano Ronaldo i Georgina uživaju sa svojom porodicom. Često objavljuju slike na kojima se vidi da zaista uživaju i da su veoma sretni.  Tako su ovaj put objavili sliku kako uživaju sa djecom, a malena djevojčica je sjedila u hranilici.

Ta hranilica je upravo privukla te komentare. Privukla pažnju. Naime, ljudi su počeli da pišu da njihova djeca imaju takvu hranilicu za djecu, a ista hranilica se u Hrvatskoj može naći za 99 kuna.

Korisnicima društvenih mreža je očigledno taj detalj bio veoma zanimljiv.  Počeli su da komentarišu kako to nisu mogli očekivati jer je milijarder( ne u negativnom smislu). Pogledajte kako izgleda slika:

Neki su dodali da njihova djeca imaju istu tu hranilicu. Inače, Georgina često objavljuje slike na kojima se vide skupi predmeti,  posebno modni dodaci koji su baš skupi.  Posjeduje torbe koje su vrijedne 20 i više hiljada eura.

S obzirom  na sve to, bilo je čudno da na nekoj objavi vidimo predmet koji je neke prihvatljive cijene. Zato je mnogima baš ta hranilica privukla toliku pažnju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *