Došao u frizerski salon, a kada je sjeo pred ogledalo nije se mogao prestati smijati (Foto)
Breaking News

Došao u frizerski salon, a kada je sjeo pred ogledalo nije se mogao prestati smijati (Foto)

Lik je došao u frizerski salon, a kada je sjeo pred ogledalo, nije se mogao prestati smijati: Jedan muškarac je otišao na frizuru, a onda je dobio i nešto novo. Sjeo je ispred ogledala i počeo se smijati. Evo i zašto:

Bonus ispovijest: “Bila sam ljubomorna na to što dečko dosta vremena provodi sa svojom najboljom drugaricom. Nisam neko ko pretjeruje, ali mi je smetalo što sam se uvijek u njihovom društvu osjećala kao višak. Više bi se viđao s njom, nego sa mnom.

Sa njom uvijek ima neku zajedničku temu, a ja se osjećam kao da se ne uklapam dovoljno. Ta njihova druženja su bila baš učestala. Nisam mogla da izdržim, pa sam mu skrenula pažnju na to.

Rekao je kako pretjerujem, da sam ljubomorna i da ne razumijem šta je prijateljstvo.  Nisam više mogla sve to podnijeti, pa smo raskinuli. Mjesec dana nakon raskida pogodite sa kim je započeo vezu.

Sa svojom najboljom prijateljicom. Toliko o tome da sam ja pretjerivala i da sam ja previše ljubomorna. Srećom na vrijeme se sve riješilo. Sretna sam i bez njega.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *