Da li je hrabar ili lud? Morate vidjeti na čemu je 0vaj majstor stajao (Foto)
Breaking News

Da li je hrabar ili lud? Morate vidjeti na čemu je 0vaj majstor stajao (Foto)

Ovaj majstor je bojio zidove, morate vidjeti na čemu je stajao.  Slika je postala hit na društvenim mrežama: Građevinski radnici i ostali majstori uvijek imaju način, ideje kako da obave neki posao.  Često nas time baš mogu i impresionirari.

Znat će se snaći čak i kada je zid koji trebaju ofarbati previsok.  Ovaj čovjek je smislio jedno rješenje, ali ne mislimo da je najspretnije. Nadamo se da se nije povrijedio. Pogledajte  kakvo je to rješenje našao:

I, šta kažete na ovo?  Na internetu tako postanu hit razne slike. Neke od njih nas ostave u čudu, neke nasmiju, a neke zbune.  Kada vidimo kakvih se sve ideja pojedinci dosjete, onda ostanemo u čudu. Nekada budemo oduševljeni njima, a nekada zbunjeni.

Neke osobe su zaista kreativne i dosjete se veoma korisnih ideja, dok se dešava da  neke ideje izazovu baš suprotan efekat. Nisu korisne i čak su veoma čudne.

Tako da se u tim slučajevima znamo zapitati kako su te osobe uopšte došle na takve ideje, o čemu su razmišljale. I ne možemo baš dobiti odgovor na to pitanje, slažete li se?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *