U braku sam sa čovjekom koji nije završio fakultet i koji radi fizički posao..
Breaking News

U braku sam sa čovjekom koji nije završio fakultet i koji radi fizički posao..

” U braku sam sa čovjekom koji nema fakultetsko obrazovanje i koji radi fizički posao… Postala sam nezadovoljna i svaki dan mu tražila mane i odbijala ga. Ponižavala i mislila da je manje vrijedan. Pomislila sam da mi treba neko ko je na mom nivou.

Upoznala sam mladog perspektivnog dečka i sa njim započela tajnu vezu. Muža sam ignorisala i pripremala se za razvod.  Da stvar bude još gora, baš sam se zaljubila. Toliko sam se zaljubila da sam željela što prije da se razvedem.

Mužu je tešk0 sve palo, ali ja nisam baš brinula o njemu jer sam samo sanjarila o novom dečku. Postoji još jedan pr0blem. To sam primjetila tek kad sam počela živim s njim. Čim ga društvo pozove, ovaj odmah ide i pije do besvijesti. Nema granice u alkoholu.

Postalo mi je 0dvratno to što radi. Sad vidim da sa takvom osobom ne mogu planirati ozbiljan život. Sada vidim koliko sam p0griješila. Moj muž se uvijek lijepo ponašao, Pogotovo prema meni. Bio je kulturan,pravi gospodin. Ovaj je još neiživljeni klinac. Ne znam što mi je ovo trebalo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *