Zamolio ljude na internetu da mu u fotošopu uklone dječaka sa slike, ali je gorko požalio (Foto)
Breaking News

Zamolio ljude na internetu da mu u fotošopu uklone dječaka sa slike, ali je gorko požalio (Foto)

Zamolio je ljude na internetu da mu fotošopiraju sliku i uklone dečka  koji se tu našao: Ne znamo da je baš pametno pitati neznance da vam fotošopiraju slike. Niko vam ne garantuje da će to uraditi onako kako ste vi željeli.

Tako je ovdje riječ o tome da je jedan muškarac zamolio korisnike interneta da mu uz pomoć fotošopa uklone dečka koji se tu našao na slici. Na slici je bio s svojom djevojkom, a kada su gledali tu sliku, zasmetalo im je što se u njihovu fotku nenamjerno “ubacio” jedan dečko.

Korisnici interneta su fotošopirali njihovu sliku, ali ne onako kako su to oni očekivali. Rezultati su bili urnebesni. Pogledajte šta  su sve oni napravili i čega su se sve dosjetili. Slike su nasmijale internet:

I, kako vam se čine? Koja od ovih slika vam je bila najsmješnija? Mislimo da im više neće pasti na pamet da pitaju nekoga da im pomogne sa fotošopom.

Ljudi koji su fotošopirali slike su baš imali raznih ideja. Bili su kreativni i to su iskoristili. Tako da, budite oprezni gdje objavljujete svoje slike i od koga tražite  ovakvu pomoć.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *