Slike koje bi najradije spalile da mogu: Domaće pjevačice na početku karijere, jednoj ćete se smijati danima (Foto)
Breaking News

Slike koje bi najradije spalile da mogu: Domaće pjevačice na početku karijere, jednoj ćete se smijati danima (Foto)

Ove slike bi najradije zapalili. Pogledajte domaće pjevače kako su izgledali na početku karijere… Ovdje vam donosimo slike poznatih na počecima karijere. Sigurno da su se dosta promijenili. Pogledajte i vi neke od tih slika:

Kako vam se čine? Da li su se puno promijenili? Naravno, ipak je prošlo dosta vremena. Pored toga, drugačija moda, način slikanja.  Ono što je nama sada smiješno, tada je bilo moderno. Interesantno je to kako se moda mijenjala tokom godina.

Na ovim slikama vidimo da ove ličnosti izgledaju drugačije nego na početku karijere. Ne zanemarimo ni zahvate koje su radili. Mnoge poznate ličnosti su radile estetske zahvate.  Ipak, neki su zaista pretjerali.

Estetski zahvati su prihvatljivi i određene korekcije mogu da zaista donesu dobre rezultate, ali ono što nije dobro jeste pretjerivanje. Svjedoci smo da su mnoge poznate ličnosti postale 0visne o zahvatima, tako da su se istim

unak.azile. Željele su izgledati mlađe, a dobile su suprotan efekat. Silni zahvati su učinili da izgledaju starije nego što jesu.  Mnoge starije žene koje nisu radile te zahvate izgledaju mnogo bolje od tih poznatih ličnostima koje su sa istima pretjerali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *