Pokušao se upucavati udatoj ženi na Faceu, a ono što mu je napisala definitivno nije očekivao (Foto)
Breaking News

Pokušao se upucavati udatoj ženi na Faceu, a ono što mu je napisala definitivno nije očekivao (Foto)

Lik se pokušavao upucavati ženi na Face-u. Ovo što mu je napisala definitivno nije očekivao: Mnoge žene se suočavaju sa nemaštovitim nabacivanjima, čak i jezivim. Pogotovo kada su društvene mreže u pitanju.

Tako da i one nekada odgovore na način koji bi takve muškarce zbunio. Jedan muškarac se tako pokušavao upucavati ženi na Face-u, ali ovakav odgovor definitivno nije očekivao. Mislio ju je zavesti, a ostao je zbunjen. Pogledajte kako je razgovor tekao:

Šta kažete na ovo? Mislimo da mu ništa nije bilo jasno. Kao što smo već rekli, mnoge žene se suočavaju sa raznim tipovima tog upucavanja. Najčešće na društvenim mrežama.

Neki muškarci zaista ne znaju kako se trebaju javiti ženi. Šta je kulturno, a šta ne. I nekako misle da ono što napišu valja, da je to nešto što će drugu stranu oduševiti.

Ne shvataju da samo sebe prikazuju kao jezivu osobu. Ima tako situacija kada im nije bitno da li je žena zauzeta ili ne, te im nije bitno ni to što su oni zauzeti. Raznih je profila osoba. Naravno i neke žene imaju takav način nabacivanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *